Evenimente

Noutati

Noutati

© 2009 Tractor Proiect Comert - Toate drepturile rezervate

Tractor Proiect Comert
Utilaje pentru fundatii speciale, foraje, manipularea si reciclarea materialelor

Incepand cu anul 2014, oferta de utilaje a Tractor Proiect Comert s-a imbogatit, fie ca urmare a extinderii gamei de produse ale unora dintre furnizorii existenti, fie prin incheierea de contracte de reprezentare cu noi furnizori.

In mai 2014, firma germana AGBO, cunoscuta producatoare de utilaje mobile pentru foraje de puturi si prospectiuni geotehnice, a fost achizitionata de grupul BAUER, devenind o filiala a firmei PRAKLA Bohrtechnik, o mai veche membra a aceluiasi grup. In felul acesta, gama de utilaje de foraj pentru puturi s-a largit foarte mult, in special in zona masinilor de capacitate mai mica.

In completare la incarcatoarele manipulatoare TEREX-FUCHS, a caror deschidere maxima a bratelor este de 22 mm, pentru aplicatii speciale, care necesita deschideri ale bratelor mult mai mari, de pana la 50 m, solutia ideala o reprezinta incarcatoarele manipulatoare electrice E-CRANE.

Datorita sistemului de incarcare tip paralelogram, in echilibru, cu contragreutate mobila, cu consum minim de energie, este posibila manipularea unor sarcini mari, la mare distanta.

Transportul containerizat la mare distanta, este unul dintre cele mai eficiente si din ce in ce mai mult folosit, pentru o gama tot mai larga de materiale, de la deseurile metalice, la materialele in vrac, precum minereuri sau grane.
Reducerea la maximum a perioadelor de incarcare si descarcare a materialelor in si din containere, este foarte importanta. Sistemele de manipulare si basculare a containerelor A-WARD, sunt primele brevetate pentru astfel de operatiuni si recunoscute pentru eficienta lor.

Instalatii de separare si sortare a materialelor reciclabile sau a minereurilor, folosind sisteme magnetice performante sau diversi senzori (inductivi, optici, in infrarosu, raze X, etc.), pentru valorificarea superioara a materialelor de interes major in industrie si economie.

aaaaaaaaaaaaiii