Targuri si expozitii

>  Targuri si expozitii

Evenimente

9 Tractor Proiect Comert - Toate drepturile rezervate

CONSTRUCT EXPO 2014 (Bucuresti 10 - 14 Aprilie 2014)

In perioada 10 - 13 Aprilie s-a desfasurat la complexul expozitional ROMEXPO din Bucuresti, traditionala expozitie pentru utilaje si echipamente pentru construtii, CONSTRUCT EXPO 2014.
Tractor Proiect Comert S.R.L.
Brasov a fost prezenta pe platforma Asociatiei Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii (ADUC), amenajata in zona parcarii de la intrarea B, dinspre b-dul Expozitiei.
Tractor Proiect Comert a prezentat gama de utilaje pentru foraje in constructii, BAUER MASCHINEN, incarcatoarele TEREX-FUCHS, precum si alte utilaje si echipamente din domenii adiacente celui al constructiilor, precum foarfecele hidraulice pentru demolari GENESIS, tocatoarele HAMMEL, si echipamentele de manipulat containere,          E-WARD.

BAUER IN HOUSE 2014 (Schrobenhausen 10 - 13 Mai 2014)

Ca in fiecare an, grupul BAUER Maschinen a organizat la sediul sau din Schrobenhausen, in perioada 10 - 13 mai 2014, intalnirea traditional cu reprezentantii si cu clientii sai din intreaga lume.
In acest an intalnirea a avut ca obiectiv prezentarea bilantului anului precedent, cu evidentierea
celor mai noi realizari de ordin tehnic si comercial, precum si trasarea principalelor strategii pentru
anul urmator, in concordanta cu specificul fiecarei piete, din diferitele zone ale globului.
In cuvantul sau de deschidere a expozitiei, dl. profesor Thomas Bauer, patron si presedinte al Consiliului de Administratie al grupului BAUER, a prezentat bilantul grupului pe anul 2013, si astepta- rile pentru anul in curs.
Cu toate fluctuatiile de pe diferitele piete ale lumii, bilantul grupului BAUER in 2013 fata de 2012, a fost unul pozitiv, inregistrand o crestere de ca. 6,9%.
Referindu-ne la principalele noutati expuse in cadrul expozitiei, trebuie evidentiat in primul rand noul ciocan hidraulic de batut piloti sau palplanse HRS5, cu frecventa marita, instalat pe un utilaj RTGRM20,care, pe acelasi mast, are instalat

IFAT 2014 (Munchen 5 - 9 Mai 2014)

In perioada 5 - 9 Mai, s-a desfasurat pe platforma Messe Munchen, cea mai importanta expozitie pentru utilaje si tehnologii pentru reciclarea deseurilor si pentru protejarea mediului inconjurator, IFAT 2014. Dintre firmele reprezentate in Romania de catre Tractor Proiect Comert, au fost prezente TEREX-FUCHS, cu incarcatoare manipulatoare cu graifere, care a lansat cu aceasta ocazie modelul MHL250E, destinat cu precadere pentru manipularea materialelor reciclabile, HAMMEL cu tocătoare site si sortatoare, GENESIS, cu foarfece hidraulice pentru demolari si A-Ward cu echipamente pentru manipularea containerelor

si un sistem de foraj cu burghiu cu melc continuu, care poate executa un foraj ajutator, premergator instalarii pilotului prin batere cu ciocanul hidraulic.
Ca de ficare data si celelalte firme ale grupului, RTG, KLEMM, HAUSHERR,  MAT si PRAKLA care a integrat si ultima achizitie a grupului BAUER, firma producatoare de utilaje de foraj pentru puturi de apa si orospectiuni geitehnice, AGBO.

Tractor Proiect Comert
Utilaje pentru fundatii speciale, foraje, manipularea si reciclarea materialelor

E-CRANE - Aniversare 25 ani (Adegem 26 - 28 Iunie 2015)

Cu ocazia aniversarii a 25 de ani de la lansarea incarcatoarelor manipulatoare in echilibru E-CRANE, in perioda 26 - 30 mai 2015, s-a organizat la sediul fabricii din Adegem, Belgia, o manifestare expozitionala denumita DEMO DAYS 2015.
Peste 1000 de participanti din 21 de tari au participat la eveniment.
Cu aceasta ocazie au fost prezentate liniile de fabricatie, procesele tehnologice si depozitul de piese de schimb.
De asemene a fost lansat noul model de incarcator manipulator pe senile, cu brat de 29 de m, EH7290 CR-D, actionat de un generator electric, care ii asigura independenta totala de deplasare.

BAUER IN HOUSE 2015 (Schrobenhausen 11 - 17 Aprilie 2015)

Anul acesta, expozitia ”BAUER IN-HOUSE” a fost una aniversara, fiind înregistrata a douazecea editie a sa. Desfasurată in perioada 18 - 21 Aprilie la sediul central BAUER din Schrobenhausen, Germania, expozitia a adunat la un loc circa 3.000 de participanti, din 74 de tari ale lumii.
In spiritul traditional, intr-o atmosfera relaxata, de comunicare intre clientii invitati si reprezentantii firmelor grupului BAUER, au fost prezentate cele mai reprezentative utilaje si echipamente si cele mai importante realizari tehnice ale ultimului an.

TEREX-FUCHS - Aniversare 125 ani (Bad Schonborn 26 - 28 iunie 2014)

Anul acesta se împlinesc 125 de ani de cand Johannes Fuchs a fondat fabrica FUCHS.
La 10 ani de când fabrica a fost preluata de catre grupul american TEREX, marca TEREX-FUCHS este cunoscuta prin performantele utilajelor produse, la cel mai înalt nivel al tehnologiei actuale.
Pe parcursul a trei zile s-au intalnit la sediul sau din Bad Schonborn peste 2000 de invitati, din toata lumea. S-au organizat tururi ale fabricii, simpozioane de prezentarea a strategiei TEREX-FUCHS si nenumarate demonstratii practice. A fost lansat primul model de utilaj dotat cu motor Diesel conform normei de poluare TIER IV final, MHL360F.

aaaaaaaaaaaaiii